Utulimy, ukochamy – na łóżeczko pediatryczne zbieramy

Michał, Anna, Monika and Ewa ostatnio wsparli zbiórkę.
Stronę zbiórki wyświetlono 1699 razy.
Łączna liczba osób, które wsparły zbiórkę: 83
  • 9,650.00

KWOTA ZBIÓRKI
  • 6,290.00

ZEBRANO

Dni do zakończenia
  • Data

Metoda zakończenia zbiórki
Zebrano w procentach :
Minimalna kwota to zł10 Maksymalna kwota tozł Put a valid number

Marcin Ludwinek

7 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio

Kochani,
zwracamy się do Was z ogromną prośbą o pomoc w zakupie łóżeczka pediatrycznego do Hospicjum Domowego dla Dzieci w Kielcach.

Abyśmy mogli uruchomić opiekę w warunkach domowych potrzebujemy sprzętu i wyposażenia, który będziemy mogli wypożyczyć naszym małym Podopiecznym. W opiece domowej dzieci i ich rodziny doświadczają bólu, cierpienia, ale też samotności i poczucia bezradności, wobec której nie możemy przejść obojętnie. Kolorowe łóżeczka i wygodne materace są dla wielu z naszych dzieci przestrzenią, w której spędzają cały swój czas. To nie zwykłe wyposażenie, ale część pokoju dziecka – dlatego ważne jest, aby łóżeczka były komfortowe, stabilne, bezpieczne i funkcjonalne, a do tego, a może przede wszystkim – DZIECIĘCE. Dodajemy nadziei do każdej chwili życia naszych dzieci. Prosimy, pomóż nam w zakupie łóżeczka pediatrycznego z materacem. Razem możemy więcej!

Dziękujemy za każdy gest dobroci!

Wierzymy w siłę ludzkich serc i dlatego zwracamy się do Was z prośbą o wsparcie dzieci i rodzin w ich trudnej sytuacji. Wyrażając swoją życzliwość i współczucie, możemy zmienić życie tych osób.

ID Name Email Amount
6609Michał Surówka100.00